.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- COC-café Face It -

Brink 64a, Deventer
Cultureel café
COC-café Face It. COC-café Face It is onderdeel van de N.V.I.H. COC Deventer. Hoewel de activiteiten in de eerste plaats gericht zijn op HoLeBi's zijn hetero's ook van harte welkom in dit gemoedelijk café in hartje Deventer. Veel activiteiten voor verschillende doelgroepen, maar ook spetterende themafeesten voor iedereen.
Sfeer & interieur. COC-café Face It heeft een mooie bar en dansvloer op de begane grond (elke zaterdag Saturdance en iedere laatste zaterdag themafeest). In de kelder is een sfeervolle lounge- en rookruimte te vinden. Ons personeel bestaat uit enthousiaste vrijwilligers bij wie de bezoekers een drankje kunnen bestellen of meer informatie kunnne krijgen over de vereniging en haar activiteiten.
Geschiedenis. Vanaf 1972 is COC Deventer actief in de regio Deventer-Apeldoorn-Zutphen. Vanaf 1984 zit het café op de hoek Assenstraat/Brink en in 2005 kan men café Face It op Brink 64a vinden (tegenover café 'De Heks'). Al die jaren wordt in en buiten het COC-café veel werk verricht om homoseksualiteit in Deventer en omstreken meer aandacht te geven.
Keuken & kaart. COC-café Face It heeft geen eigen keuken, maar bij het naastgelegen Pannenkoekenhuis 'Ot & Sien' kunnen bezoekers wel het één en ander bestellen. Op donderdag, zaterdagmiddag en zondagavond staan er pinda's en nootjes op de bar. Eventueel kan men wel een kaasplankje of portie olijven bestellen.
Telefoon: 0570-619149
Website: http://http://cocdeventer.nl

COC-café Face It, Brink 64a, Deventer
Donderdag 21-24, Zaterdag 22-02, Zondag 21-24