In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Roetertshof -

Kerkplein 6 - 7, Deventer
Frans
De Roetertshof. Restaurant "De Roetertshof" aan het Kerkplein van Diepenveen-dorp met zijn rustieke omgeving heeft in de afgelopen twaalf en een half jaar bewezen dat de gasten naast culinaire genoegens, een bezoek aan het restaurant ook als een beleving ervaren. De gasten ervaren een "warm huiselijk gevoel", waarbij de slogan: "kwaliteit, éénvoud en passie..." de boventoon voert.
Geschiedenis. Waar de dorpsgenoten in de eerste helft van de vorige eeuw een bezoek brachten aan het Café "Ooiman" is nu de gelagkamer als aperitiefruimte en spijs- en dranklokaal voor passanten gevestigd. De gastvrije Sallandse plattelandsmentaliteit in samenhang met de gedrevenheid van de patron en zijn team om optimale culinaire kwaliteit te bieden maakt dit bedrijf uniek. Bij een kijkje in de kruiden- en groentetuin of informatie over de oude dorpskerk zijn zij u ook graag van dienst. De tijdsduur van het verblijf van de gasten wordt niet verstoord door meerdere malen op één avond de tafels te bezetten.
Sfeer & interieur. In het pand van ruim een eeuw oud waant men zich terug in de tijd, het geen versterkt wordt door de lommerrijke omgeving van de kerk met het pittoreske Kerkplein in het oude "hart" van het dorp. De authentieke inrichting van het als Sallandse Hoeve ingerichte restaurant dragen hiertoe bij.
Keuken & kaart. De bereidingen van "De Roetertshof" zijn gebaseerd op de Franse keuken. Regionale producten van "de koude grond" en kruiden en groente uit eigen moestuin zijn niet weg te denken uit onze innovatieve hedendaagse keuken. Bij de samenstelling van de gerechten laten wij ons vooral inspireren door onze eigen creativiteit en deze wordt door de chef de cuisine Edwin Abbink puur en eigentijds toegepast in gerechten en menu’s. Door ingrediënten zo oorspronkelijk mogelijk en op eerlijke wijze te bereiden, zonder dat de identiteit van het product verloren gaat, bereiken we daardoor optimale en pure smaken van gerechten.
Telefoon: 0570-592528
Website: http://www.roetertshof.nl

De Roetertshof, Kerkplein 6 - 7, Deventer
mmandag, donderdag en vrijdag vanaf 12.00 uur. Zaterdag vanaf 18.00 uur. Zondag vanaf 14.00 uur. Dinsdag en woensdag gesloten.