In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Geertien Hotel Restaurant -

Muggenbeet 3, Overijssel
Frans-Nederlands-specialiteiten
Geertien Hotel Restaurant . Restaurant en Hotel Geertien bevindt zich in het idyllische plaatsje "Muggenbeet", vlak bij Blokzijl. Het is gelegen midden in de natuurgebieden "De Weerribben en De Wieden". Voor een culinair avondje uit ben je hier zeker op de goede plaats!
Geschiedenis. Vroeger was Geertien een beurtschipperscafe, Schippers wachten hier op gunstige winf om verder te kunnen. Verder bestond de klandizie veelal uit turfstekers en rietsnijders.

Begin 1900 werd het bedrijf overgenomen door de familie Huisman, hun dochter Grietje En Geertje namen het bedrijf over. Over deze periode gaan nog veel mooie verhalen rond.
Sfeer & interieur. Het restaurant heeft een modern/klassiek uiterlijk en een prettig en ongedwongen sfeer. Het cafe is een oud bruin cafe (ca 200 jaar oud), hier heerst een fijne sfeer waar een ieder zich thuis voelt. Het hotel heeft een moderne en comfortabele inrichting.
Keuken & kaart. Er zijn het hele jaar door wisselende specialiteiten. Het cafe beschikt over een kleine kaart.
Telefoon: 0527-291245
Website: http://www.geertien.nl/

Geertien Hotel Restaurant , Muggenbeet 3, Overijssel
Keuken: 12.00 uur tot 21.00 uur