In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Wyllandrie -

Ootmarsum, Tichelwerk 1, Overijssel
Nederlands/Frans/Mediterraans
Wyllandrie. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van de Twentse gastvrijheid gecombineerd met culinaire verassingen van het keukenteam.

De keuken- en bedieningsbrigade van Restaurant Hotel Wyllandrie staan garant voor een fijne en vooral memorabele culinaire middag of avond.
Geschiedenis. De van oorsprong in 1932 gebouwde fabrikantenvilla is in de latere jaren uitgebouwd tot een goed hotel. Bij deze uitbreidingen is met het oorspronkelijke karakter van de typisch 30-er jaren architectuur altijd trouw gebleven.
Sfeer & interieur. Op het mooiste punt van Ootmarsum (boven op de Kuiperberg) staat trots en fier: Restaurant Hotel Wyllandrie. Of men Ootmarsum binnenkomt of uitrijdt, het oog valt meteen op dit fraaie gebouw, dat zowel in de zomer als in de winter een sprookjesachtige aanblik biedt. Restaurant Hotel Wyllandrie is een blikvanger van de eerste orde. Het team Wyllandrie draagt de Twentse gastvrijheid uit, die je van deze streek gewend bent en bieden je een onbezorgde en comfortabele vakantie in een goed geoutilleerd hotel, gelegen in een van de mooiste streken van dit land.
Keuken & kaart. De verschillende menu's en de gerechten van de à la carte kaart worden samengesteld, rekening houdende met het seizoen en de prachtige producten uit onze Twentse streek. Tevens worden alle gerechten met dagverse producten bereid en zijn ze harmonieus op elkaar afgestemd.
Recensies. Zij zijn aanbevolen in de Michelin gids van 2008!
Telefoon: 0541-291705
Website: http://www.wyllandrie.nl/

Wyllandrie, Ootmarsum, Tichelwerk 1, Overijssel
Dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur